Wazoo video – minimalist overlevelsesarmbånd

Et lidt anderledes blogindlæg i dag: Både er det en video, det er også lavet med syntetiske materialer. Wazoo, som laver overlevelsesarmbånd, tilbød nemlig at man måtte få et armbånd gratis, efter at de havde haft en mindre brand. Til gengæld skulle man lave en video, hvor man viste hvordan tingene i armbåndet kunne bruges.
Det blev til ildtænding, fluebinding, samt samle det hele igen.

Wazoo-Fluer

Videoen er oprindeligt lavet på engelsk, men nu også her i dansk udgave, efter opfordring. Jeg håber at jeg har fået alle teksterne med.

Det armbånd jeg fik er deres minimalist armbånd, men der er nu stadig en del i.

Wazoo Prize

Wazoo var ikke så vild med at jeg viste hvordan man samlede armbåndet igen, de ville hellere have at man købte et nyt, men de kunne rigtig godt lide de fluer jeg havde bundet.

Så jeg vandt en konkurrence de havde, hvor man kunne vinde et armbånd efter eget valg. Jeg fik i stedet lov til at få produkter og fik denne dejlige sending.

Wazoo (1)

Jeg har lavet dette armbånd ind til videre. Det sorte bånd er med refleks i. Nederst til at lukke med, er et ildstål. På beholderen har jeg malet wazoos logo med akryl. Det holdt dog ikke så længe.

Wazoo (10)

På bagsiden fint sandpapir. Da jeg ikke så tit kommer i overlevelsessituationer, har jeg prøvet at lave et som mest er til dagligdags brug. Derfor er armbåndet også smallere, så det ikke ser så voldsomt ud på min lille arm. Til gengæld har jeg prøvet på der adgang til alle ting udefra. Her sandpapir, der både kan bruges til negle og træ.

Wazoo (9)

I den anden ende sytråd sat på en nål. En lille splitring, til at holde papirer eller linen på improviseret fiskestang. Og et lille keramisk strygestål, som desværre kun holdt til et par ture. Ellers praktisk til også at skære småting.

Wazoo (7)

Inde i beholderen er et spejl til at signalere med. Egentlig også til at tjekke make-up, men det er det ikke plant nok til. Så er der læbepomade med solfaktor, både praktisk til hvis solen uventet begynder at skinne (den kan også bruges på for eksempel næsen), men den brænder også godt. Ellers er der også en lille pakning med hvad wazoo kalder “fat packs”, som er noget vatlignende materiale i en vandtæt beholder, som både er fint at lægge på sår, og som brænder helt vildt godt.

Alt i alt et ganske anvendeligt armbånd. Og jeg har stadig mange materialer i overskud. Inklusiv wire sav, kompas, flere fat packs og meget mere paracord. Jeg tænker at lave en håndledsrem til min compound bue, med overlevelsesgrej i. Det er nok når jeg render rundt med den, der er størst sandsynlighed for at jeg farer vild.

Til toppen af siden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s