Bachelor og valgfag

Der har været lidt længe siden sidste blogindlæg. Det meste af tiden går med bachelor (om formidling af håndværk selvfølgelig), samt valgfag på museologi “udstillinger, formidling og gæster”. Men jeg glæder mig rigtig meget til igen at få tid til at lave noget nyt her til siden =)

2 thoughts on “Bachelor og valgfag

  1. Det er også noget kringlet med de valgfag. Jeg må tage et fag/kursus på mit eget eller anden skole. Der er bare forskellige krav, fx at det skal være relevant for mit studie og det andet sted skal godkende jeg må tage det. Desuden skal der være plads, men også så mange at holdet bliver oprettet. Kurset/kurserne skal være ialt 10 ects point, det vil sige at det nok er på et universitet og samlet to ugers undervisning. Kurset skal være færdig inden sommer, for det skal være bestået inden jeg må tage sidste eksamen på studiet. Og personligt er det bedst det ligger så jeg kan komme hjem om natten, da jeg ikke ved hvor længe Klara stadig skal ammes. Men jeg skal nok hitte noget, der er mange spændende fag 🙂

    Like

  2. Øv for forsvundne billeder. Det er mit mareridt, og grunden til at jeg altid render rundt med en ekstern harddisk i min rygsæk – hvem sagde paranoia?
    Jeg kan desværre ikke hjælpe dig i jagten på noget relevant. Til dels fordi det ikke står helt klart for en ikke-universitetsstuderende hvad det egentlig er, du leder efter. Men jeg håber inderligt at du finder noget.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s