Bag om bloggen

Jeg hedder Lone og studerer natur- & kulturformidler på Skovskolen, hvor jeg forventer at være færdig i sommeren 2018. Lige for tiden er jeg på barselsorlov. Når jeg er færdig, vil jeg gerne arbejde med hvordan man forarbejde naturmaterialer til nyttige eller dekorative genstande. Gerne med udgangspunkt i hvordan det er sket gennem historien og helst med materialer fundet i den danske natur. Jeg syntet at det både er rigtig spændende at lave research og sammensætte en formidling, samt fortælle og vise det valgte til gæsterne.

Jeg har før arbejdet meget til events, hovedsagligt med ansigtsmaling og anden sminkning. Billeder herfra kan du se på facebook.com/LoneWolfCreations/ (åbner ny fane). Jeg kan desuden kort nævne at jeg, udover make-up artist, er uddannet multimediedesigner og har studeret forskellige former for illustration på Skals Håndarbejdsskole, Odense Fagsskole og Animationsværkstedet.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at skrive til mig på “mail.lone.wolf@gmail.com” eller her på siden.

~ Lone

Blog 001-2

 

Til toppen af siden

Reklamer

2 thoughts on “Bag om bloggen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s